Producten

De geurstokjes gaan zo’n drie maanden mee.

Instructies voor onze geurstokjes:
• De luxe geurstokjes absorberen de olie zodra je ze in de flacon plaatst. 
• De olie verdampt geleidelijk. Daardoor ontstaat er een subtiele geur in je huis. 
• Was je handen direct met water en zeep als je in contact bent geweest met de stokjes. De vloeistof en damp is licht ontvlambaar. Houd buiten bereik van kinderen en huisdieren. De vloeistoffen kunnen ernstige irritaties veroorzaken.
Tip: De gebruiksduur kan verkort worden als de stokjes vaak omgedraaid worden. De geurbeleving wordt hierdoor wel intenser.

Onze geurkaarzen hebben 40 tot 50 branduren.

Instructies voor onze geurkaarsen:
• Laat de geurkaars minimaal twee uur branden wanneer je ‘m voor het eerst gebruikt. Zo smelt de toplaag gelijkmatig -Verwijder de punt van de lont na elke branding. Zorg dat de tip niet langer is dan vijf millimeter (een halve centimeter). 
• Blaas de kaarsen niet uit maar gebruik een speciaal hoedje om kaarsen uit te maken. Zo ontstaat er minder rook. 
• Laat de kaarsen nooit zonder toezicht branden. Zorg dat je altijd in dezelfde ruimte bent. Het gebruik van de kaarsen is op eigen risico. Houd de kaarsen altijd buiten bereik van kinderen en huisdieren.
Tip: Maak van het aansteken van de kaars echt even een momentje om alleen of met je geliefde(n) te reflecteren op de dag.

Instructies voor onze interieurparfums:
• Spray het interieurparfum door de kamer en houd daarbij de flacon rechtop. Verspreid de geur voor de perfece aroma’s in huis.
• Spray de huisparfums rond in de kamer voor een geleidelijk opgebouwde geur. Een kleine spray zorgt al voor veel geur.
• Was je handen direct met water en zeep als je in contact bent geweest met de stokjes. De vloeistof en damp is licht ontvlambaar. Houd buiten bereik van kinderen en huisdieren. De vloeistoffen kunnen ernstige irritaties veroorzaken.
Tip: Spray gerust een extra keer wanneer je mensen thuis ontvangt of je een romantische avond met je partner hebt. Zo kun je herinneringen maken met geur. En zullen de geuren de volgende keer herinneringen oproepen.

Bestellen & betalen

Je kunt betalen via iDeal, creditcard en PayPal.

Een persoonlijk bericht toevoegen aan je bestelling kost €5,-.

Natuurlijk! Wil je onze producten cadeau doen, dan pakken we het tegen een meerprijs van €5,- voor je in.

Controleer altijd eerst je spambox of op spelfouten in het ingevoerde e-mailadres. Mocht de bevestiging niet in je spam zitten en het e-mailadres kloppen, dan kun je contact met ons opnemen. Contact opnemen doe je via onze contactpagina.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op via ons contactformulier zodat we voor je kunnen kijken wat er mis is gegaan. En om het op te lossen, natuurlijk.

Verzenden & retourneren

Dat is afhankelijk van waar je bestelling naartoe moet. We leveren binnen Nederland, België en Luxemburg.

Wij kunnen de retouren alleen in behandeling nemen wanneer de bestelling – indien mogelijk – ongeschonden, in originele verpakking en in een stevige verzenddoos wordt teruggestuurd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht voor de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen. Op de geleverde producten gelden de Algemene Voorwaarden.

Tips voor verzending:

• Vraag altijd om een bewijs van retour zenden bij PostNL.
• Maak de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open, zodat je deze weer kunt gebruiken om de bestelling eventueel terug te sturen!

Je moment of zen wordt bezorgd door PostNL.

Het duurt twee tot vier werkdagen voor de bezorger voor je deur staat.

Via PostNL ontvang je een track & trace code zodra deze is aangemeld voor verzending. Hiermee kun je via hun website of de app jouw pakket volgen.

Scroll naar boven
Scroll naar top