Our Story

Inhale Exhale is een Nederlands bedrijf. We ontwikkelen luxe home fragrance producten. Producten die je huis afmaken, zowel qua geur als in je interieur. Heerlijke huisparfums voor de finishing touch. Geurstokjes om de hele dag te kunnen genieten van prettige aroma’s. Geurkaarsen die echte eyecatchers zijn. En nosecatchers, natuurlijk.

We zijn een familiebedrijf, gerund door Ramesh en Shermain. Vanuit onze passie voor geuren zijn we maanden bezig geweest met het zoeken naar kwalitatief goede grondstoffen om vanuit daar het perfecte geurmenu te ontwikkelen. Om zo een verwenmoment en een escape uit het dagelijks leven te creëren. De geuren roepen stuk voor stuk een bepaalde mood op en zijn voor hem en haar. Onze luxe home producten worden handgemaakt en verpakt met de beste coco sosoya wax, geuroliën en andere vloeistoffen. Deze basisingrediënten worden met de beste zorg uitgezocht en zijn allemaal cruelty free en vegan.

Luxe interieurgeuren | Inhale Exhale | Creëert met luxe geurstokjes, Huisparfums en geurkaarzen een moment van pure luxe die bijdraagt aan het verrijken van jouw leven

Wij geloven in het creëren van een ontsnappingsmoment vvoor een bewuster leven. Een moment van bewustzijn. Een moment in het nu.

Een moment voor jezelf.

Luxe interieurgeuren | Inhale Exhale | Creëert met luxe geurstokjes, Huisparfums en geurkaarzen een moment van pure luxe die bijdraagt aan het verrijken van jouw leven

Waarom we doen wat we doen

Geuren roepen herinneringen op. Met Inhale Exhale willen we het makkelijker voor je maken om mooie momenten terug te halen. Zodat je in dit drukke, hectische leven even een moment van bezinning hebt.

 Een ontsnappingsmoment. De pauzeknop die het leven soms nodig heeft. Maar dan gewoon in je eigen huis. De plek waar je met zoveel plezier en enthousiasme je thuis van hebt gemaakt. Met onze producten krijg je even dat gevoel van een luxe hotelkamer, een spa of een minivakantie. Onze geuren staan ook voor het maken van nieuwe herinneringen. Een geur prikkelt de herinnering. Steek samen met je dierbaren onze luxe geurkaarsen aan en geniet van het moment. Ga weer terug naar die fijne avond met je geliefden wanneer je onze huisparfums gebruikt of roep het gevoel op met de geurstokjes.

Onze filosofie

Wij zijn Rotterdamse ondernemers met internationale ambities. We geloven dat iedereen deze ontsnappingsmomenten nodig heeft om een bewuster leven te leiden.

 Om meer in het nu te zijn. Inhale Exhale helpt je om dat moment van rust en bezinning te creëren in je eigen, vertrouwde omgeving. We willen met deze filosofie niet alleen jou inspireren. Ook denken we aan een volgende generatie. Zij moeten de mogelijkheid krijgen om een omgeving te creëren waarin ze bewustzijn van het nu, rust en herinneringen. Daarom blijven we altijd innoveren en verbeteren.

Boodschap in digitale stijl

In combinatie met de technologie van nu is het ook mogelijk om dit verwenmoment cadeau te doen.

 Inhale Exhale maakt je bestelling nog persoonlijker door een ingesproken boodschap aan de cadeaubox toe te voegen. Dat gaat via een QR-code. Nu kan je een verjaardagswens of een excuus aanbieden met een heerlijke geur en een persoonlijke finishing touch die digitaal bewaard kan worden en tegelijkertijd voor minder papierverspilling zorgt.

Scroll naar boven
Scroll naar top