Verzenden
De verzendkosten van bestellingen zijn afhankelijk van waar je bestelling naartoe moet. We leveren binnen Nederland, België en Luxemburg. Binnen Nederland wordt de bestelling via PostNL verstuurd. 

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je binnen 2 tot 4 werkdagen jouw bestelling (afhankelijk van de voorraad en met uitzondering van gepersonaliseerde artikelen). Via PostNL ontvang je een track & trace code zodra deze is aangemeld voor verzending. Hiermee kun je via hun website of de app jouw pakket volgen.

Is er iets misgegaan met  jouw bestelling? Neem zo snel mogelijk contact met ons op via ons contactformulier zodat we voor je kunnen kijken wat er mis is gegaan. En om het op te lossen, natuurlijk.

Retourneren
Je hebt het recht jouw bestelling binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen ontbinden. Deze bedenktijd gaat in nadat je het product hebt ontvangen. Inhale Exhale mag vragen naar de reden van herroeping, maar mag jou daarin niet verplichten. Na de melding dat je het product terug wenst te sturen, heb je nogmaals 14 dagen de tijd het product daadwerkelijk te retourneren. Je ontvangt binnen 14 dagen dan de aankoopkosten retour.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Inhale Exhale geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@inhaleexhale.nl

Uitsluitingen
De producten die in aanmerking komen voor uitsluiting zijn producten die door Inhale Exhale tot stand zijn gebracht volgens specificaties van de klant (namen, speciale kleuren, data etc) en op maat gemaakte producten. 

Op gepersonaliseerde artikelen vervalt de mogelijkheid tot annuleren voor de klant. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze algemene voorwaarden.

Scroll naar boven
Scroll naar top